någon här?

första gången på månader jag gick in på min blogg och ser att det faktiskt är några få besökare här, vilka är ni haha? (: och vill ni att jag ska lägga upp nånting? 
har en pågående story men på en annan hemsida, så ifall det faktiskt finns nån här som vill läsa så kan ni väl säga till? 

Postat av: Vendela

haha, jag gick just in för första gången på år! shit vad kul att se att du ännu är igång, jag skulle gärna vilja läsa vad du skriver! :) följde ju max och trey väldigt intensivt för några år sedan, vet inte vad som fick mig att komma tillbaka hit men wow, jag kommer nog läsa om för nostalgins skull. har alltid gillat det du skriver, kommer ihåg att jag så gärna ville läsa mer av I hate (almost)..., så ifall du har någon opublicerad del så finns jag här!

Svar: men åh vad kul (och sjukt förvånande) att nån faktiskt kikar in här fortfarande! fick aldrig nån kommentar på i hate almost everything about you så tog för givet att det inte fanns nån kvar ;D och vilken tajming att du gick in för första gången på år när det typ var så länge sen jag också var in XD och oh ja! det finns mååånga opublicerade delar av den då jag skrev klart hela storyn. Dom finns upplagda på dikta.se ifall du är/vill bli medlem där :D eller vill du att jag lägger upp här? :)
och tack för dina snälla ord! :'D
strobelights.blogg.se

2015-09-23 @ 18:27:08
Postat av: Malin

Kollar in här varje dag och tittar om du har lagt upp någonting. Men än så länge finns det ingenting. Du är grymt duktig på att skriva må jag säga, och det var intressant att få gå in och läsa vad du har skrivit. Du är grymt duktig på det du gör :).

Vill helst gärna läsa mer om i hate (almost). Följde max och trey väldigt mycket, så dem karaktärerna saknar jag en hel del faktiskt. Skulle vara jättekul om du väljer att fortsätta skriva om dem :).

Svar: åh vad dum jag känner mig haha, tog för givet att det inte var nån kvar här, särskilt när det inte kom någon kommentar på i hate almost everything about you. Men den story är avslutad så det finns massvis av delar till den (precis som jag skrev till vendela här) så den lägger jag gärna upp! om ni inte vill läsa på dikta.se
saknar också trey och max och hade för avsikt att skriva klart den, men tappade inspirationen och började helt om på en ny story (i hate...) och därefter har jag liksom inte känt för att gå tillbaks till den gamla D:

men tack, tack :'D vad glad jag blir att du gillar det jag skrivit!
strobelights.blogg.se

2015-09-24 @ 21:42:26
URL: http://malinalmgren.for.me

Kommentera =D

Namn:
Kom ihåg mig!

Mail(syns bara för mig):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0