:)

Nu kommer det lite blandad info här! ;D 
 
 
jag hoppas ni såg svaren på era kommentarer! :) 
jag slängde upp prologen + 3 delar här under nu (dom är lite omskrivna sen sist men skulle egentligen behöva mer finputsning då delarna längre fram är tusen gånger bättre. Fastän jag har dåligt självförtroende så kan jag säga att mitt skrivande har utvecklats sååå mycket sen jag började på den här storyn! så om ni orkar er igenom dom inte riktigt lika välskrivna delarna så lovar jag att det blir bättre - jag älskar den här storyn och liam och andy! :)

men som jag skrev i kommentarerna; skulle ni vilja läsa på dikta.se (en berättelsesida där man som användare både kan lägga upp verk, läsa och kommentera :)) där alla delar redan ligger uppe?

Självklart kan jag lägga upp här ifall ni vill men det är ca. 100 kapitel så ;) 


kan också passa på  att säga att jag börjat på en ny story(m/m) sen ett tag tillbaks som jag för nuvarande skriver på. Den finns också på dikta.se så ni skulle mer än gärna få komma över dit och läsa! 
Här är prologen till den: 

________________________________________________________________________________________
Kickstart my heart 

”Hur är skolan då?”
”Som alla andra.” Han såg Billies höjda ögonbryn som indikerade att han ville att han skulle fortsätta, men han ryckte bara på axlarna. Det spelade liksom ingen roll längre. Han skulle förmodligen bli utkastad eller behöva ´flytta för sitt eget bästa´ som dom så snällt oftast valde att kalla det ändå.
”Inte ens några snyggingar? Isåfall är det ju en jävla katastrof.”
Det regnade ute vilket hade gett fler än dom två idèen att fly in i värmen cafèet erbjöd. Gästerna var ändå ganska glest placerade trots att lokalen var liten.
Maddox drog på munnen åt sin kompis. ”Finns ett par stycken.”
Det fick Billiesegna lite sneda leende att bli bredare. ”Detaljer tack.”
”Äh, hon ser bra ut bara. Lång. Rödhårig, troligen fejk, helt okej boobs.”
”Aldrig gillat rödhåriga. Men okej den andra då?”
Det välbekanta ljudet av personaldörren som öppnades fick honom att automatiskt vrida på huvudet och med ens kastades han tillbaks till första gången. Andra. åttonde. Så sjukt blåa ögon.
”Fan vad nyfiken du är då, har du planerat ett studiebesök eller?” flinade han.


”Hej, vad bra att du kunde komma in. Allt bra?”
”Jodå. Själv då? Är det mycket folk?”
”Det börjar trappa av lite nu faktiskt, men det skulle vara jättebra om du kunde ta disken för den har vi inte hunnit med alls. Det står lite koppar kvar ute på disken”, sa hans chef.
Han nickade leende och knöt fast det svarta förklädet över dom smala höfterna innan han öppnade svängdörren som ledde ut till bakom cafèdisken. Där ute hördes regnet betydligt mer än vad det hade gjort inne i det lilla personalrummet. Vilket i och för sig kunde bero på att det inte innehöll några fönster. Cafèer var ändå som mysigast när det regnade ute. Dom kändes direkt så mycket mer hemtrevliga då. Precis när han staplat dom ljusblåa kopparna i varandra fastnade den lika blåa blicken på två killar vid hörnbordet och han bet automatiskt tag i läppen. Han hade inte trott att han någonsin skulle se honom sitta där igen.
Dom bleka händerna låg vilandes runt koppen framför honom och för att göra en snabbanalys, varför inte liksom?, verkade han avslappnad med den han satt och pratade med. Han redan hunnit se ett brett leende över hans läppar och en huvudskakning som definitivt hade sett mer road än upprörd ut.
”Ursäkta, skulle jag kunna få lite kallvatten i mitt te bara?”
Han vände snabbt blicken mot den väntande kunden istället och svamlade fram något om ´självklart, absolut.´Postat av: Vendela

Detta verkar ju jättenice, läser jättegärna mer! Och jag kanske råkade gå in på dikta och läsa typ 24 kapitel eller nåt (hehe), men du får gärna lägga upp här också ifall du inte har något emot det? Tycker det är lite jobbigt att läsa på dikta, jag vet inte om det bara är på min webbläsare men alla å, ä och ö samt alla "-tecken försvinner och blir till en liten ruta med ett frågetecken istället. Det är uppenbarligen värt att fortsätta läsa ändå, men skulle vara skönt att läsa här om det går haha. Angående ditt svar på min förra kommentar: ja det är askonstigt att vi gick in nästan exakt samtidigt här efter att inte ha gjort det på så himla länge, du anar inte hur överraskad och glad jag blev haha :D

Om du får ork och lust skulle det vara jättekul att fortsätta följa Trey och Max och Sid och alla andra igen, men jag förstår att det kan vara jobbigt att återvända till en berättelse som är såpass "gammal" eller vad man nu ska säga.

Annars älskar jag vad som just håller på att hända mellan Liam och Andy (inga spoilers men jag kan ju säga att någon gjorde något mot någon annan utanför ett visst gym och att ytterligare någon annan just blev förbannad på den första någon, om du förstår vad jag menar) <3 Men ja, som sagt, läser gärna resten på den här sidan istället (jag förstår dock att det kan ta lite tid att lägga ut alla delar, och som det ser ut nu lär jag nog hinna läsa klart innan det blir så, men ja kanske för framtida återbesök osv) och annars läser jag gärna Kickstart my heart. Du är bossen så du bestämmer. Askul att du är tillbaka här! Kraaaam

Svar: men ååh vad glad jag blir att du redan läst så många delar haha! :D :D (och ehe, jag gillar själv gym-kapitlet väldigt mycket - även om jag känner mig hemsk mot andy så gillar jag att det blir mer kontakt mellan dom där :D och så är jake en personlig favorit också!) du får jättejättegärna kommentera kapitlen du läser på dikta om du orkar/känner för det. Det är så roligt att få ta del av era tankar så det skulle uppskattas supermycket!
och just ja, jag hade glömt det där med å, ä och ö -.- det blev något fel för ett tag sen så att alla bokstäverna blev sådär - nu är det tillbaks så att det är rätt igen men dom gamla verken rättades inte till -.- när jag orkar ska jag ändra om i diktakapitlen också. så tummen upp åt dig som orkar läsa trots alla fyrkantsfrågetecken haha!

och jag ska lägga upp fler kapitel här också, men du är ju som sagt lite före nu ;D

tack igen för att du läser! jättekul. och extra kul nu när vi var så tajmade haha :D

kram!!
strobelights.blogg.se

2015-09-26 @ 18:11:23

Kommentera =D

Namn:
Kom ihåg mig!

Mail(syns bara för mig):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0