extramaterial - svar på frågor

Här kommer svaren på frågorna Vendela ställde till karaktärerna i inlägget här nedanför 8)
Självklart får ni fortfarande ställa frågor ifall ni vill ^^                     


extramaterial?

satt precis och läste igenom 'mina vänner'-listorna för att kolla upp lite bortglömd info om vissa karaktärer XD
vilket påminde mig om att jag faktiskt tyckte det var väldigt kul att 'låta dom svara på sådana' =D så om ni vill får ni jättegärna skicka in vilka random frågor ni vill så kan jag slänga ihop någon mer sån lista haha 8D
antingen bara någon fråga, eller om det är någon särskild av karaktärerna som ska svara 8)

jag kämpar på med kapitlet!

teasers

jag håller fortfarande på och jobbar mig framåt med kapitlet, vet inte hur många sidor jag fått ihop, och jag har inte renskrivit någonting än. Men här får ni i alla fall några teasers ifrån det kommande kapitlet ;) inte särskilt intressanta, men något i alla fall haha!

______________________


Blicken fastnade på en kille längre bort. Han hade svarta höga kängor och svart skinnrock. Håret var lika svart; snaggat på ena sidan och med en lång snedlugg som övergick i håret på andra sidan i samma längd.
"Shiet, kolla vad den där killen glor, och så ler han som något psyko."

___________________________

"Jag kanske har blivit sexmissbrukare.."
Först blev han helt tyst och sedan började han skratta.

________________________________


Max och Trey kom bara en stund efter det och jag hatade mig själv för att jag märkbart tvekade om jag skulle ge Max en kram eller inte. Sid löste det dock åt mig då han trängde sig förbi och gav Trey en stor kram och sedan Max också. Den killen verkade aldrig ha några problem med att veta hur han skulle bete sig.

_________________________________

"Jag är jättetrött men jag kommer inte kunna sova för jag har ont i huvudet. Och jag kommer säkert må dåligt imorgon och jag kommer ångra den här kvällen och.. varför mår inte du så här?" avslutade jag lite anklagande.
"För att jag är mer macho än dig så klart."

________________________

btw, det är inte någon som är sugen på att köpa en digitalkamera? ;D Det är en samsung ES80 som är så gott som oanvänd!

tips

kan passa på att lägga upp en fråga här också ifall någon möjligtvis skulle ha någon lite idèe 8D
jag vet att jag har frågat förut, och nu behöver jag hjälp igen XD har ni något tips på något vardagsaktigt trey&max (eller jens och sid kanske) kan göra så får ni jätte gärna säga till =D då menar jag typ gå och fika, shoppa, städa. Det behöver inte vara något avancerat alltså, men något som man ändå kan skriva om på ett roligt sätt.

skulle vara jättebra nu när jag fastnat lite!

smakprov på nya storyn

eftersom det är så ödsligt tomt här för tillfället så tänkte jag att ni kan få ett smakprov på nästa följetong som jag skriver på (eller jaa.. just nu skriver jag ju ingenting på mina berättelser eftersom fantasin har tagit semester för stunden) och som jag kommer börja lägga upp då crash är slut (om jag lyckas avsluta någon utav dom vill säga XD).
Det är några stycken som redan läst några kapitel på dikta, men det kanske finns någon annan här som inte gjort det ^^

Det här är bara prologen, men som sagt; ett litet provsmak.
Givetvis är det m/m också ;) 


I hate (almost) everything about you


”Andy, finns på höger kant!”
Andy såg snabbt upp, registrerade Jonah som var fri från motståndarna, sköt iväg en hård passning. En riktigt lyckad, helt felfri passning visade det sig då den brunhårige långa killen lätt tog emot fotbollen med sidan av foten. Sen var det bara att sätta fart igen, fram mot målet, försöka ignorera motståndsspelarna som var irriterande närgångna och hade som enda mål att täcka honom just nu.
Han gillade fotboll, eller.. älskade var nog närmare sanningen, det var lite som terapi att springa där på planen, man behövde inte tänka på någonting annat än matchen eller träningen. Och det var någonting han var bra på. Han behövde inte fundera på vad andra tyckte om honom, ifall någon såg ner på honom, undrade vad fan han gjorde där på planen. Han visste att han var bra och det var en underbar känsla. Att han, Andy Ask, faktiskt var bra på någonting. Han behövde det.
”Jonah!” ropade han tillbaks då dom båda spelarna befann sig relativt nära målet. Det var bara slutminuterna kvar innan matchen skulle blåsas av. Det var nu det gällde, skulle det bli oavgjort eller skulle dom vinna? Andy hade aldrig riktigt varit någon vinnarskalle, ville inte tävla med klasskompisarna om vem som fick bäst betyg, brydde sig inte så mycket om vem som vann i sällskapsspel eller kort, men när det gällde fotbollen gav han alltid 100 % för att vinna.
Han fick en snygg passning tillbaks, siktade på mål, försökte förutspå åt vilket håll målvakten skulle kasta sig. Trots att han var ganska gänglig av sig och absolut inte muskulös så var han förvånansvärt stark, smidigheten hade han också och var riktigt snabb. Idrottsläraren i skolan hade föreslagit att han skulle börja på friidrott tidigare, men det var big no no. Att springa och hoppa i någon tight dräkt var inte hans grej, han gillade lagsporter. Ett hårt skott och bollen satt i krysset. Därefter blåste domaren i visselpipan och matchen var över.
Han skrattade till när hans lagkompisar kastade sig över honom i den obligatoriska högen slash kramen. När dom väl släppt honom och han fick luft igen kastade han en blick mot läktaren, fortfarande med det glada leendet på läpparna. Han såg några av sina kompisar, lika ivriga dom med, men så fick han syn på någon som han absolut inte räknade som kompis. Liam. Deras blickar möttes för några sekunder och båda deras leenden försvann.
”Andy!”
Han höll kvar blicken i Liams ett tag men vände sig sen sakta om för att höra vad hans lagkompisar ville.
Liams ögon hade nästan lyst som gröna sken därifrån. Han visste att det inte var möjligt, men det hade sett så ut. Och han hatade det. Varför kunde han inte bara ha gråa tråkiga ögon, utan glans och sånt där? Hade passat honom mycket bättre.

”Yes! Fan vad skönt, nu måste dom ha tagit ledningen i serien!” sa Jake glatt och la upp ena armen om Liams axlar. ”Håll med om att det var ett snyggt mål!”
Liam såg ner på planen, på hemmalagets glada rop och kramar, och bortalaget som snopet gick mot utgången för att förmodligen snacka om vad som gått fel tillsammans med tränaren i omklädningsrummet. Att förlora i sista matchminuten är väl ingenting som var särskilt kul. Så vände han blicken igen, såg precis hur killarna hade släppt målgöraren, Andy, och hur han såg upp mot läktaren. Liam borde egentligen ha vänt bort blicken, men innan han hunnit det hade deras blickar mötts. Det var väl mest en principsak att han höll kvar blicken, ville inte vara den som såg bort först. Till sist lyckades han då Andy var den som såg bort, vände sig om mot sina kompisar igen.
”Liam?”
Han blinkade till lite och vände sig om mot sin vän igen.
”Även om du hatar killen måste du erkänna att det var jävligt snyggt mål.”
Han ryckte på axlarna.
”Har sett snyggare.”
”Men nu menar jag inte i jämförelse med Ronaldo och Messi, du är fan dryg ibland”, flinade han och knuffade till honom lite lätt. ”Ska vi dra oss eller?”
Och det gjorde dom. Började ta sig ner från den folkfyllda läktaren och mot cyklarna dom ställt borta vid några träd. Han borde egentligen satsa mer på körkortet, för det skulle vara väldigt skönt att ha. Men han hade aldrig gillat att plugga i skolan, vilket hans betyg vittnade ganska bra om, så att ta sig igenom en tjock teoribok med tusentals olika vägmärken och regler och undantag och döda vinklar och gud vet vad. Det tog emot. Körningen skulle han säkerligen inte ha några problem med, skulle säkert vara asbra på att köra. Men som sagt, det var teorin.
Var det något han skulle ta tag och plugga i så var det nog också bäst om han började med engelskan, matten, samhällskunskapen och alla andra sjuttioelva ämnen som han snart skulle få slutbetyg i. Ibland kändes det bara så jävla hopplöst. Han avundades dom som hade det så där oförskämt lätt i skolan, dom som kunde börja planera studenten redan nu, se fram emot alla fester, hitta en partner till den stora balen..
När dom tagit sig ner för trappan och började gå mot cyklarna passerade dom omklädningsrummen och hemmalaget som kom gående ditåt med vattenflaskor och benskydd i händerna. Andy bland annat. Han drog precis upp den röda fotbollströjan för att torka sig i pannan med kanten, och det var ganska oundvikligt att Liams blick föll till hans mage. Det var ju en ren reflex som alla människor hade, eller hur? Han vände dock snabbt upp blicken igen och såg på Jake istället. Jake som var hans kompis och inte en irriterande idiot som var tvungen att flasha hud hur som helst.
”Vad sägs om pizza ikväll, hemma hos mig, en bra skräckfilm?” undrade Jake och gränslade cykeln.
”Låter perfekt”, log Liam tillbaks, kastade en sista blick mot fotbollsplanerna innan han också hoppade på cykeln.


update

jag känner mig jättedålig som inte lagt upp någonting på så himla länge :( jag trodde att jag hade ett kapitel kvar på datorn, men tydligen var inte fallet så. Och i blocket har jag hittills bara två sidor skrivna på nästa kapitel :( jag har varken lusten eller fantasin till att skriva just nu, och om jag då ska försöka tvinga fram någonting så kommer det inte att bli bra ändå.
Förmodligen är enda sättet att komma igång igen att försöka skriva ändå, trots att det tar emot. Och jag ska försöka.. snart.
Men jag har inte lagt ner crash eller någonting, ifall ni tror det. Utan det ska komma en fortsättning! Jag har ju i alla fall två händelser som jag vet ska vara med; treys födelsedag och resan till canada. Det är bara det där med att komma igång att skriva.

Jag fattar ifall jag bara kommer ha typ två läsare kvar när nästa kapitel äntligen kommer, om ens det, och det är förståeligt. Men jag hoppas att ni få som läser det här inte ger upp hoppet helt om mig :( Om ni vill så får ni gärna skriva er mailadress i en kommentar här nedanför så mailar jag er när det kommit upp någonting nytt. För jag fattar att det kan kännas meningslöst att gå in på den här bloggen där det inte händer någonting. Känner mig som sagt jättedålig.

Trevlig helg på er i alla fall!

glad påskNej jag har inte övergivit crash och den här bloggen även om det kanske kan verka så ;) har bara inte haft skrivlusten på sistone, men ska snart försöka ta tag i det sista kapitlet jag har renskrivet så att i alla fall det kan komma upp här.
Men så länge; glad påsk på er! :)
Pojkarna har gjort sina egna påskägg här ;) ser ni vem som är vems?

RSS 2.0