(8

okej guys, hoppas jag inte skrämmer iväg er med explosionen av kapitel här nedanför haha! ;D 
nu ligger det nämligen 35 kapitel här nedanför. 
(hoppas du såg svaret på din kommentar i :)-inlägget vendela. och förhoppningsvis har du några olästa kapitel framför dig här nu - beroende på hur långt du hunnit på dikta haha.)

nu har jag prioriterat att lägga upp kapitlen bara, så styckeindelningen är kanske inte den mest befintliga. hoppas det funkar att läsa ändå tills att jag fixat till det.

och sen en till punkt; det skulle vara jättekul om ni ville kommentera det ni läser. när man lagt ner så mycket tid på att skriva en story så betyder responsen så väldigt mycket. det gör det roligare och skriva och samtidigt lättare att veta vad man gör bra och ska fortsätta med, och om det är något man borde tänka mer på. blir såklart glad att höra att någon tycker ett kapitel är ´jättebra´ men det ger ännu mer om ni vill specifiera er Vad som var bra - det behöver inte vara något stort. Och är det något så random som att ni lyssnar på samma musik som någon av karaktärerna eller att ni gillar någons tröja så skriv det också haha! jag gillar random med. 

och tack ni som läser! verkligen! det värmer att någon vill läsa det jag skriver och ta del av dom här pojkarnas story :D 

Postat av: Vendela

Läste ditt svar nu, eftersom jag inte kommenterat alls på dikta kan jag ju göra det nu istället hoho. PS VARNING FÖR SPOILERS

Först och främst: älskarrrrrr hur det utvecklat sig mellan Andy och Liam, det känns som att det hände på ett väldigt verklighetstroget sätt, att de inte bara rätt som det var bara pang på pannkakan blev bästisar igen, utan att det faktiskt tog längre tid, och att de faktiskt ännu inte har kommit hela vägen än. Är imponerad över hur du lyckades med det så bra faktiskt, det blir så himla lätt att lämna sina karaktärer bara för att få storyn att gå åt en viss riktning.

Secondly så är jag typ kär i Jake. Inte så mycket mer att tillägga på den punkten.

Gillar hur du alltid lyckas hålla upp spänningen och inte pressa in för mycket detaljer om småsaker som inte för storyn framåt, samtidigt som miljön och olika situationer blir väldigt levande. Älskar Liams delar där han bara är så förvirrad och sårbar i sina egna tankar, det ger honom så mycket mer liv än om han bara hade varit den där hårda, dryga killen. <3

Har hunnit fram till kapitel 40 redan hehe, men lär inte hinna läsa något mer idag (känner mig lite som Liam när jag tänker på mitt kommande matteprov nu på torsdag). Tack för att du lägger upp här! Känn ingen press bara, det funkar ju att läsa på dikta också ;)

Ska försöka kommentera så mycket jag kan i framtiden hohoo :)

Svar: men tack :''D blir ju alldeles rörd av dina fina ord :') känns så bra när någon mer fattar ens karaktärer liksom haha ^^ för liam är ju tex. den där lite hårda utåt och försöker väl på sätt och vis intala sig att han är det helt och hållet, men -jag- vill ju få fram hans mjukare sidor också. så tack att du delar med dig av dina tankar! jättebra att du inte heller tycker att något stressats fram mellan dom; för det var liksom en svår balansgång haha, att få dom att närma sig varandra igen utan att göra det vare sig för segt eller för snabbt så att säga.
jag är också kär i jake så jag förstår dig (a) ;D

det gick väldigt smidigt att lägga upp på bloggen faktiskt så det kommer fler här! hoppas jag hinner ikapp dig haha ;D
förresten; vad heter du på dikta? :)

och lycka till på matteprovet! :D (jag hade lika svårt för matte som liam så jag vet känslan haha -.-)
strobelights.blogg.se

2015-09-27 @ 15:38:24

Kommentera =D

Namn:
Kom ihåg mig!

Mail(syns bara för mig):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0